Egyenes hajak

Hátul rövid fokozatos

Sajnos erről nem tudtam valami jó képet találni, de remélem ez megfelel. Ez a haj is nagyon népszerű. Nem csak elöl rövid hátul hosszú fokozatos lehet, hanem hátul rövid, elöl hosszú is.

Konty

Ez igazából csak egy hajviselet, amit akár hétköznaponként is viselhetsz bármikor. Nagyon népszerű minden országokban, és 100-nál is több fajtája van. Lehet fánk konty, masnis konty, díszes alkalmi konty és még sok más.

Frufru

A frufru nagyon divatos, de valahogy itt Magyarországon nem látom annyira népszerűnek, mert nem sokaknak van. Nekem utoljára elsős koromban volt frufrum, azóta nincs is.

Rasztás haj

Ha tetszik a rasztás haj, és lusta vagy, akkor neked a rasztás haj a megfelelő! Lyányoknak és egyaránt fiúknak is jól áll a rasztás haj, és fésülni sem kell. De mielőtt ilyen hajat készíttetsz magadnak, jól gondold meg, mert igaz, hogy vissza lehet csinálni, de csak nagyon nehezen!

Emo haj

Elég elterjedt hajstílus az emo lányok körében.

Kevésbé fokozatos haj

Ha nem vagy annyira bátor, hogy nagyon levágasd a hajad fokozatosra, vagy csak azt akarod, hogy könnyen összefogható legyen, akkor inkább ne annyira magasról induló fokozatosságúra vágasd a hajad! Ez is nagyon népszerű, nekem is ilyesmi van.

Fokozatos haj

A legelterjedtebb hajviselet sok helyen a fokozatos, tépett frizura. Ajánlom mindenkinek, mert sokaknak jól áll!

Fokozatos haj tépett frufruval

Mostanában nagyon divatos a fokozatos haj. Ajánlom mindenkinek! Bár a frufru inkább a sztárok körében népszerű (legalábbis itt Magyarországon).